Sessió de curtmetratges de talent jove

Projecció: Divendres 2 de desembre a les 20:00, Fabra i Coats

Entreterrestres, Lucas Parra, Espanya, 2021, 24’ 

Espanya, 1977. La Mari, una mestressa de casa de 50 anys insatisfeta amb la seva vida, té una gran devoció pels extraterrestreses i es passa els dies llegint revistes d’ovnis. Una nit va al camp a cercar ovnis amb el seu grup d’amics i descobreix una devastadora revelació sobre el seu mat- rimoni. Farta dels terrícoles, la Mari decideix buscar l’amor fora de la Terra.

 


 

Piedra papel tijera, Diego Acosta, Espanya, 2022, 11’

En un barri tranquil on sembla no haver-hi gaire moviment, un grup de nens vaga pels carrers intentant divertir-se. Una pilota vella i alguns trastos abandonats es converteixen en la distracció perfecta per passar el temps de les caloroses tardes d’estiu.

 


 

Valienta, mujer, Marc Vilalta, Espanya, 2022, 13’ 

Una dona trans de cinquanta anys surt per primera vegada al carrer tal i com realment és, enfrontant-se als seus propis temors i inseguretats i als prejudicis de la societat.

 


 

Xiuxiueig, Alba Muñoz, Mar Olave, Espanya, 2022, 8’

Campament d’estiu. L’Èlia i el Nil es fan el seu primer petó i, també, el primer de tots els nois i noies del campament. L’acampada, de cop, s’inunda d’una atmosfera de curiositat, descobriment i entusiasme.