“Mama, vull ser youtuber!” Conversa amb creadores de contingut

Que ara mateix Youtube, TikTok, Twitch, Instagram, Twitter o BeReal és on es cuinen les tendències actuals no és cap secret. Però qui hi ha darrere d’aquestes plataformes? Doncs moltíssimes persones joves que veuren en les xarxes socials una infinitat d’oportunitats! En aquesta xerrada convidarem a creadors de contingut a compartir les seves idees i experiències: quins referents tenen? com s’organitzen el temps? cobren de les plataformes? quins projectes de futur tenen? 

Amb Adriana Díaz (@parlemne), Laura Zurriaga (@croquetadexocolata), Farners Pei Hong (@farnerrs) i la Trinae (@la_trinae).

Dissabte 3 de desembre, 18:30 a 19:30, Fabra i Coats

 

Farners Pei Hong (@farnerrs)

Hola! Em dic Farners Pei Hong i tinc 18 anys 🙂
Faig vídeos a TikTok, però vaig iniciar-me en aquest món a Youtube parlant sobre l’adopció en català! Però voleu que us confessi una cosa? Les meves ganes per compartir i comunicar hi són des de que era ben petita: als 8 anys vaig obrir-me un blog de llibres i editava vídeos ja des de la meva primera tablet. Si em preguntes com catalogaria el meu contingut a les xarxes, no et sabria dir el què, suposo que “drames d’una adolescent” o “sobre la marxa”.

 

Laura Zurriaga (@croquetadexocolata)

Sóc la Laura Zurriaga Mitjans, @croquetadexocolata a les xarxes. Faig receptes curtes i animades, majoritàriament dolces i sanotes a Tiktok i Instagram des de l’estiu de 2021. Proclamo un receptari saludable tant pel cap com pel cos i que el més important és saber el què mengem. També sóc professora de Cicles Formatius de Cuina i Gastronomia.

 

La Trinae (@la_trinae)

La Trinae són la Cèlia, la Llum i la Semproniana, i juntes fan un podcast a Radio Primavera Sound que defineixen així: “En l’actualitat, anar al lavabo és secretiu, íntim i, en resum, un fet que portem amb cert pudor. A l’Antiga Roma, però, quan les termes públiques eren el centre de l’oci, els lavabos de l’època, les latrinae, comptaven sovint amb més d’un seient. I era mentre cagaven que els romans entaulaven conversa. Segle XXI, recuperem l’hàbit: som “la trinae” un podcast fet per i per a joves, i ens caguem en tot conjuntament.”

 

Adriana Díaz (@parlemne)

Sóc l’Adriana Díaz, periodista cultural i creadora de contingut en català a Twitch. Al meu canal, Parlem-ne, hi trobareu tota mena de xerrades sobre cultura: des de cine, anime, música o teatre, sempre molt ben acompanyada de convidats especialitzats en cada tema.