AKELARRE: Punxada de DJs

Diumenge posarem punt i final a les activitats a la Fabra i Coats amb una sessió de DJs molt especial! La Gigi Morralla i Capitano Barbacoño faran la seva màgia per fer-nos ballar i treure la bruixa que portem a dins!

Diumenge 4 de desembre, de 20:00 a 21:30, Fabra i Coats

Gigi Morralla:
Alguns la coneixen com a Gisela Cano, però al Reteena vindrà el seu alter ego, Gigi Morralla. Reivindica la [morralla] com a pràctica artística-musical feta des dels marges. Que des dels marges ha estat menyspreada. Però que des dels marges pren posicions. Això es tradueix en una incitació a akelarres de pur eclecticisme, transicions macarres i sons que poden anar des del cant de batre fins al bakalao, passant per la cúmbia, funk, reggaeton, afrobeat, i hibridacions difícilment classificables. La trobareu a: @gigi.morralla, https://soundcloud.com/gigi-morralla i https://www.mixcloud.com/gigi_moralla/


Foto de Lidia Rebollar @adayinthepark

 

Capitano Barbaconyo:
Capitano Barbaconyo és drag king i DJ migranti i nomadi. Aquest capità del seu fracàs de feminitat normativa navega molt bé al mar dels ritmes ballables i dissidents. Amb les seves primeres actuacions aquest artista ha guanyat diverses corones al millor show a drag races de Barcelona, i movent activament el seu art i a través de la militància s’ha convertit en una figura visible de la comunitat de drag kings i d’artistes queer de la ciutat.