PROGRAMACIÓ RETEENA 2021

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Sí, el 100% de les activitats (masterclass, taules rodones i projeccions) seran presencials i es faran a la Fabra i Coats, als Cinemes Girona i a la Filmoteca de Catalunya.

Les entrades per les masterclass i taules rodones, que es faran el 4 i 5 de desembre a la Fabra i Coats, es poden comprar aquíHi ha dues modalitats d’entrada: entrada de dia (per dissabte o diumenge) i entrada de cap de setmana. L’entrada de dia val 8 euros i dóna accés a totes les activitats de dissabte o diumenge (un dels dos dies), i l’entrada de cap de setmana té un preu de 15 euros i permet accedir a totes les activitats de dissabte i diumenge.

A la Fabra i Coats, un equipament cultural situat al barri de Sant Andreu (Barcelona). S’hi pot arribar en transport públic:

Metro: L1
Tren: R12, R2, R2N, R4, R7
Bus: 34, H4, H8, V31

Sí, durant tot el cap de setmana del 4 i 5 de desembre s’oferirà servei de menjar i begudes dins del recinte de la Fabra i Coats.

Les entrades per les projeccions als Cinemes Girona (10, 11 i 12 de desembre) es poden comprar al web del Reteena, accedint a la informació de cada pel·lícula. Les entrades per les projeccions a la Filmoteca (7, 8, 9 i 10 de desembre) s’han de comprar directament al web de la Filmoteca.

JURAT OFICIAL 2021

MARIONA BORRULL

Elle/ella. Escriu crítica de cine per El Antepenúltimo Mohicano i Fotogramas, i parla setmanalment al Va de Cine de Ràdio 4, a Les tardes de Catalunya Ràdio i a Tot és comèdia de SER Catalunya. S'ha especialitzat en la cobertura de festivals de classe A, i ho compagina amb feines de premsa per l'Alternativa. Col·labora a més amb Sensacine, El Confidencial, Serielizados i OtrosCines Europa, entre d'altres. Ha estat jurat a Gijón, Sitges i Novos Cinemas. En l'àmbit de la distribució, va coordinar el departament de premsa de Mediatres Estudio, companyia de cinema asiàtic.

VIOLETA RODRÍGUEZ

Violeta Rodríguez (Barcelona, 1997) ja treballat principalment com a actriu a pel·lícules com Bajo las estrellas o Los del túnel, i en sèries de televisió com ¿Qué fue de Jorge Sanz?, Derecho a soñar o Madres. El 2019 van canviar una mica els seus interessos gràcies a rodar Violeta no coge el ascensor, film que va guanyar el Premi a Millor llargmetratge nacional del Festival Reteena, i on a banda de protagonitzar el film, l'actriu també va participar en el procés d'escriptura del guió. Va ser rodant aquesta pel·lícula on es va adonar que no volia seguir treballant només d'actriu, sinó que volia formar part de la creació, impulsant projectes, treballant de manera horitzontal, somniant amb coses i intentant fer-les realitat.

JORDI BOQUET

Jordi Boquet Claramunt neix a Cervera el 1994. Comença els seus estudis de cinema a l’EMAV i els acaba a l’ESCAC, on es gradua en direcció. El seu primer curtmetratge, Ni oblit ni perdó (2020) s’ha projectat a diferents festivals nacionals i internacionals i ha guanyat diversos premis, entre ells el Premi Gaudí a millor curtmetratge. En paral·lel també treballa com a script mentre desenvolupa el seu primer llargmetratge.

PREMSA

Acreditacions:
Per acreditar-vos al Festival Reteena heu d’omplir el següent formulari

Materials a descarregar:

Amb el suport:

Amb la col·laboració:

CONTACTE

El Reteena és un festival audiovisual fet per joves per a joves. 

Una proposta que neix amb la voluntat de convertir-se en un espai de descoberta, reflexió i experimentació de l’audiovisual per als joves catalans. 

Si vols contactar amb nosaltres pots fer-ho a través de reteenafest@gmail.com

Per qüestions de premsa: marinacisamunoz@gmail.com