Què és RETEENA?

Un festival per a joves inquiets

Si tens entre 13 i 19 anys i t’apassiona el cinema, la fotografia, YouTube, la ràdio o la tele, RETEENA és el teu festival. Del 15 al 20 de Gener vine a veure pelis, a fer tallers de fotografia, cine, animació, ràdio, banda sonora, xerrar amb youtubers i molt més!

Tallers i Master class

Aprèn

Dissabte 20 de gener vine a la Fabra i Coats a descobrir tots els secrets de l’audiovisual. Podràs fer tallers d’animació stop motion, de retrat fotogràfic, de creació d’un curt amb Instagram stories, de llenguatge cinematogràfic, de crítica de videoclip amb perspectiva de gènere, etc.

Programació Tallers


Programació

Mira

Pel·lícules inèdites, documentals d’èxit, llargmetratges premiats… Del 15 al 19 de Gener, a les 20h, vine als Cinemes Texas a gaudir de les pel·lícules que el nostre Equip Reteena ha seleccionat per a tu.
Comptarem amb convidats/des especials i un debat després de cada projecció!

Programació


Taules rodones

Parla

Què hi ha darrere dels canals de YouTube i Instagram? I de les websèries? A RETEENA tenim curiositat, i per això hem convidat a la Leopolda Olda, a la Juliana i a l’equip i protagonistes de la websèrie Oh My Goig! perquè ens ho expliquin. Serà el 20 de Gener a la Fabra i Coats.

Més informació


Col·laboren

Anota a l'agenda; del 15 al 20 de gener!

On estarem

Del 15 al 19 de gener: Cinemes Texas
20 gener: Fàbrica de creació Fabra i Coats