Programació

Del 15 al 19 de Gener als Cinemes Texas.
2€ fins a 18 anys
3€ majors de 18 anys
 

La propera pell

Isa Campo, Isaki Lacuesta
Dilluns 15 de Gener a les 20h

Un adolescent desaparegut torna després de sis anys, quan tots ja el donaven per mort, i s’incorpora de nou a la vida familiar marcada pel misteri de la seva desaparició quan era un nen.
A poc a poc la seva mare començarà a preguntar-se si realment aquest adolescent és el seu fill perdut o un impostor.

Amb la col·laboració de la Federació de cineclubs de Catalunya


L’himne del cor (Kokoro ga sakebitagatterunda)

Tatsuyuki Nagai
Dimarts 16 de Gener a les 20h

A conseqüència d’una mala experiència de quan era petita, la Jun sent un mal de panxa horrible cada cop que intenta parlar, així que depèn del e-mail i dels missatges per mòbil per comunicar-se amb la gent. Les coses comencen a canviar quan el seu tutor la inclou en un grup de treball per elaborar un musical.

Amb la col·laboració de Cine Àsia i Selecta Visión


El parc dels vidres trencats (Scherbenpark)

Bettina Blümner
Dimecres 16 de Gener a les 20h

Sascha, una noia de 17 anys, viu al costat del “parc dels vidres trencats”. Així és com els habitants dels suburbis d’una ciutat alemanya anomenen el terreny ple de deixalles del costat de casa seva. Sascha lluita contra un trauma profund: quan encara era molt petita el seu padrastre va assassinar la seva mare davant seu. Quan un diari publica un article que descriu l’assassí com un home sensible i penedit, Sascha perd els estreps i es planta a la redacció del diari exigint responsabilitat al redactor en cap. Aquest és l’inici d’una relació molt especial.

Amb la col·laboració del Goethe Institut


Joana Biarnés, una entre tots

Òscar Moreno i Jordi Rovira
Dijous 18 de Gener a les 20h

Es va colar a la suite dels Beatles, va enganyar Roman Polanski, va ser fotògrafa de Raphael, va escollir el vestit de Massiel per Eurovisió, Clint Eastwood la va besar als llavis. Fou amiga de Xavier Cugat, Joan Manuel Serrat, la Duquesa d’Alba, Fernando Rey, el Cordobés, Lola Flores, Salvador Dalí…

Aquesta és la desconeguda vida i obra de la Joana Biarnés, la primera fotoperiodista espanyola, recuperada gràcies al descobriment el segle XXI de les impressionants imatges amb les que la llavors jove fotògrafa va immortalitzar les terribles riuades del Vallès l’any 1962.

Projecció amb la presència de la Joana Biarnés, amb la col·laboració del Docs Barcelona.


El soñador

Adrián Saba
Divendres 15 de Gener a les 20h

El Sebastián és un criminal que es veu obligat a recórrer als seus mons imaginaris per escapar de la seva desolada existència i protegir l’amor de la seva vida dels perills del món real.

Amb la col·laboració de Casa Amèrica Catalunya